Går din Facebooksida på semester i sommar?

Visserligen går stora delar av Sverige på semester under sommaren, men det innebär inte att folk slutar hänga på Facebook.
Att önska alla en trevlig en sommar är ju bra, men vad ska din sida göra resten av sommaren?

Ett tips är att ta foton på sommarevenemang som ditt företag gör. Ladda upp fotona på Facebooksidan, lägg till kommentarer som i sin tur triggar andra att kommentera. Passa på att fråga dina fans om inte dom också har bra sommarbilder att bidra med.

Är det så att ni åker iväg med firman på nåt sommarevent, och skriver om det så har du skapat ett nytt litet tema. Ge fler exempel o tips på saker att göra i sommar och be dina fans om deras tips. Allt för att skapa engagemang o interaktion med din sida 🙂

Oavsett om folk jobbar eller har semester under sommaren – vädret är alltid intressant. Ge tips och diskutera t ex olika sätt att hålla sig sval i hettan, torr o säker i åskovädret etc. Just under sommaren är det ett ämne som folk är intresserade av och det är ju dessutom alltid ofarligt att prata om vädret. Folk som kanske inte annars skulle säga på mycket på din Facebooksida känner sig fria att göra det. Och vips har dom interagerat med din sida vilket i sin tur leder till att du har bättre chans att synas i deras nyhetsflöde på Facebook ett tag framöver.

Annonser

Posted on 11 juli, 2011, in Facebook, Facebooksidor, Lite överkurs, sociala medier and tagged . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: