Om

Bakom signaturen Sociala Sussi gömmer sig Susann Stjernborg.

Med ett förflutet inom IT under ett par decennier har jag aldrig lyckats lämna fascinationen för IT o internet bakom mig.
Efter ett par år som sjukpensionär efter ett elakartat diskbrock är jag nu på väg ut i världen igen, i alla fall på halvtid. Och det här med sociala medier är så kul att det vill jag lära mig mer om.

Hittills är min bekantskapskrets på webben mest folk som delar mitt allra största intresse; hundar! Men dom vill inte höra om internet, IT, teknik, hemsidor o bloggar.

När det nu fullständigt bubblar i mig av allt jag upptäcker, om sociala medier i synnerhet, så måste det ut nånstans. Därför startade jag den här bloggen, där jag kommer att prata för mig själv ett bra tag antar jag, tills jag hittar en ny publik och kanske rentav av en ny bekantskapskrets av folk som är intresserade av annat än hundar.

Bloggen kommer att dokumentera min resa på den sociala webben allt eftersom jag lär mig mer.
Visst har jag gjort hemsidor sedan mitten av 90-talet, har ett antal (hund)bloggar och även Facebooksidor, men nu tänkte jag försöka lära genom att göra. Ny blogg, ny Facebooksida, nytt namn på twitterkontot m m, allt med en helt ny inrikting. Inga hundar alltså 🙂

Egentligen är jag väl inte sådär supersocial i verkliga livet, mitt fönster ut mot webben är min dator, placerad långt ute på landet utanför Finspång i Östergötland. Född o uppvuxen i Stockholm njuter jag av lugnet o grönskan på landet. Resten av världen är ju faktiskt bara ett knapptryck härifrån.

 

 

Sussi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: